Kesäpäivänä Tuomiojärven rannalla Jyväskylän Viitaniemessä

Sattuvasti sanottua

Näitä lainauksia olen keräillyt niiden mainion huumorin ja epätavallisen oivaltavuuden vuoksi. Huomioithan, että ne on irrotettu kontekstistaan. En lupaa niiden edustavan mielipiteitäni, eikä edes kirjoittajansa mielipiteitä.

mysql> SELECT * FROM users WHERE clue > 0;
Empty set (0.00 sec)
mysql>
– 21.9.2004, Harri Nykäsen signature, sfnet.atk.ohjelmointi.alkeet (alkuperäinen artikkeli, google)

"Väärennettyjen Adidas-tuotteiden kohdalla tuotteiden tekijät voivat ehkä jopa saada enemmän rahaa kuin esimerkiksi varsinaisen corporaation käyttämä lapsityövoima.. Joten aitojen tuotteiden ostaminen voi joissain tapauksissa olla jopa moraalisesti arveluttavampaa kuin väärennysten ostaminen.."
– 3.9.2004, Sami Sieranoja, finet.toiminta.effi (alkuperäinen artikkeli, google)

"Rahoituksen kannalta fuusioreaktorin suurimmat ongelmat ovat ettei se lennä eikä sillä voi ampua, hinta itsessään ei ole este."
– 6.10.2003, Olli Toivanen, sfnet.keskustelu.energia (alkuperäinen artikkeli, google)

"Pelkät uteleperustelut eivät tunnetusti matemaatikoille riitä!"
– 18.8.2003, Vesa-Matti Sarenius, sfnet.tiede.matematiikka (alkuperäinen artikkeli, google)

"Paikallaan pysyvä yläframe on kyllä sitä vastoin rikos ihmiskuntaa kohtaan. Pitääkö tekijä minua idioottina kun olettaa että en tiedä minkä nimistä juttua olen lukemassa jos nimi ei näy koko ajan? Onneksi ei sentään kirjoihin ole levinnyt tapa kirjoittaa kirjan nimi isolla jokaisen sivun alkuun."
– 31.7.2004, Jukka Tujula, sfnet.viestinta.www (alkuperäinen artikkeli, google)

"Posting at the top because that's where the cursor happened to be is like shitting in your pants because that's where your asshole happened to be."
– 11.7.2003, Andreas Prilop, comp.infosystems.www.authoring.html (alkuperäinen artikkeli, google)

Todistetuksi lienee tullut se, että suoritusarvot on saatu ns. Stetson-Harrison menetelmällä. Eli vedetään lukuja hatusta (Stetson). Se Harrison on siinä vain lisäämässä uskottavuutta.
– 26.8.1999, Pertti Ruismäki, sfnet.tiede.fysiikka (alkuperäinen artikkeli, google)